Retouren

Retouren
Is het product niet wat je er van verwachtte? Dan mag je uiteraard de producten retourneren of ruilen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met mij opnemen via info@ankemarijedamdesign.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stappenplan retourneren:

1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Vul het retour/formulier voor herroeping in en/of mail het naar info@ankemarijedamdesign.nl Je mag het ook kopiëren en in de mail zetten als je geen printer of scanner hebt. Je vindt het formulier hier: RETOURFORMULIER

3. Verpak de artikelen weer in de orginele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Ankemarije Dam Design
Hoofdweg 19
9761 EA Eelde

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij ontvangen is stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

Opmerking
Heb je een andere opmerking of een vraag neem dan altijd contact met mij op!